Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Míšu Noskovou (41) v poslední době potkáváme na všech muzikálových akcí, jichž se na začátku divadelní sezóny nahrnuly mraky. Ve všech ovšem nehraje, to už by opravdu fyzicky zvládnout nemohla.

"Ve všech opravdu nejsem, některé produkce ještě zaostávají. Ale tento rok je vydařený a doufám, že ten příští bude ještě lepší," doufá. Míša zpívala vždycky dobře, ale taková lavina zájmu se o ni strhla od doby, kdy si nechala vylepšit dekolt.

"Je pravda, že od té operace mám práce víc, i když nemám pocit, že by to v muzikálech dělalo nějakou zvláštní parádu, když hraju třeba nevinnou hlavní hrdinku. Velký výstřih mám snad jenom ve Sněhové královně," krčila rameny.

Míša momentálně hraje v rodinných muzikálech Sněhová královna a Kapka medu pro Verunku, Přízrak Londýna a Mamma Mia! "A další dva jsou rozjednané. Když to vyjde, budu mít šest projektů," spočítala.

Jak ale může při takovém vytížení stihnout soukromý život, přítele Ondřeje Babora a dcerku Elišku? "S Ondřejem je to v pohodě, protože začíná hrát ve stejných věcech jako já a budeme spolu hrát v těch dalších, takže se potkáváme, i když bydlí v Brně," svěřila.

"A co se týče Elinky, tak už myslím na to, že bych ji zapojila do projektů, které se chystají. A vidíme se samozřejmě ráno, když jí chystám snídani a vezu ji do školky, pak odpoledne, když ji vyzvedávám, a minimálně tři večery v týdnu se vidíme doma," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám