Hlavní obsah
Článek

Kateřina Provazníková, modelka, která si pořídila selfie s polonahým Jaromírem Jágrem (52) (nějaká bestie pak chtěla snímek za desítky tisíc zpeněžit), má mít podle některých drbů zkušenosti s placeným sexem. Podívejte, co sama o sobě napsala na sociální síť...

Ve statusu, který doslova zněl „Jasný, jsem d***a“, reagovala na dotaz mířený tímto směrem a patrně šlo o ironii. Teď totiž mluví jinak. „Jsou to jen kecy na internetu. Mám dost zajištěnou rodinu na to, abych tohle musela dělat. Všichni mají modelky za k***y, ale ať si myslí, co chtěj,“ řekla Blesku dívka.

Ta randí s hokejistou Dominikem Rudlem, který jí prý věří historku o tom, jak fotka vznikla. „S Jágrem jsem nespala, odešel s mojí kamarádkou a já si ráno jenom udělala selfie,“ tvrdí s tím, že s přítelem stojí při sobě. Jednou už mezi nimi došlo k rozchodu, když mladík měl mít úlet s jakousi blondýnou, kterou Katka chtěla ze vzteku zlikvidovat. „Tý borce narvu hokejku do krku,“ napsala tehdy. Dvojice se později ale zase usmířila.

Jaromír Jágr reagoval na aféru vtipně, když ukázal fotku své údajné jiné známosti na jednu noc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám