Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozchodu s dlouholetým partnerem jsme modelku Terezu Zimovou neviděli na žádném večírku. Konečně udělala výjimku, když dorazila na opening nového klubu. "Já jsem pořád pracovala a pracuju a sem jsem se vlastně přišla omluvit Martině Pártlové (44), že jsem nedorazila kvůli práci ani na její volejbalovou benefici," řekla nám Tereza.

"Vedle práce v obchodě jsem stihla po dlouhé době ovšem dovolenou s kamarádkou. Bylo to super," dodala. A co muži? Říká se, že porozchodová fáze by měla trvat polovinu doby, kterou žena s partnerem strávila. To by se ale už asi Tereza dětí nedočkala. "Kdyby to mělo trvat takhle dlouho, skončila bych ohlodaná vlčáky. Zatím jsem ve fázi, kdy je mi všechno fuk a jen tak koukám," krčila rameny Zimová.

Muži se jí ovšem ozývají. "To ano, ale zrovna nechci nic mít právě s takovou společností, která se mi ozývá. Radši bych normálního pracovitého kluka než nějakého sportovce. Snad se dočkám a třeba ho tady dneska potkám, že si taky přišel odfrknout jako já, jednou za uherský rok. Ale mělo by se mi to s časem trochu zlepšit. Dlouho jsem nechtěla k sobě do krámu žádnou prodavačku a pořád jsem tam byla já, ale teď mi má jedna nastoupit. Snad začnu zase žít a trochu se nadechnu," věří Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám