Hlavní obsah
Článek

V sexuálním životě je zpěvačka proslulá oplzlými gesty a nahými fotkami univerzální, takže má rovnou dvojnásobný důvod se svlékat. Bisexuální Miley Cyrus (31) nyní svými provokacemi těší komika Daneho Cooka.

Důvod k odhalování svých drobných ňader si Miley najde bez ohledu na to, zda momentálně randí s mužem či ženou. Po románcích s Liamem Hemsworthem a Patrickem Schwarzeneggerem si chtěla vyzkoušet holčičí lásku a sblížila se s modelkou Stellou Maxwell. Tu sice nikdy neoznačila za svou oficiální partnerku, ale jejich líbací fotky hovoří za vše.

Miley sice ulovila výstavní krásku, ale ta už ji nejspíš omrzela. Podle nejnovějších informací se opět vrátila ke svým kořenům a prožívá poměr s mužem, který má zajisté více zkušeností než Stella. Dane Cook je totiž o 21 let starší než zpívající nestyda.

Zpěvačka o svém soukromí nechce mluvit, což vzhledem k jejím exhibicionistickým sklonům působí jako velký paradox. Svůj profil na sociální síti zásobuje dalšími fotkami s odhalenými ňadry, které už spíše než Stellu zajímají Daneho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám