Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kaktus, klubko hadů, sláma ani neštěstí chemlonu nikoho neoslní. Obzvlášť když tak vypadají vaše vlasy. Jistěže každý touží po krásných vlasech, ze kterých lze vykouzlit účes i bez složitých zásahů mistrů kadeřníků. Toho hojně využívají firmy nabízející balzámy, séra, krémy a spreje pro výživu kudrnatých, blonďatých, suchých, barvených a bůhvíjakých ještě vlasů. Prodávají iluzi.

Nepodlehněte mamonu v krásných lahvičkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlasová kosmetika se vždy tváří tak, abyste cítili, že jste našli to pravé, co pomůže právě vaší kštici. Iluzi podporují také reklamy, ve kterých přímo vidíte, jak vitamíny pronikají do vlasového vlákna. Jenže to je velký omyl. Přípravky sice dokáží během chvíle zvýšit lesk vlasů, změnit barvu či navodit dojem hustoty, ale mají jen dočasný efekt, který obvykle po umytí vlasů vymizí. Co nezvládnou vůbec, je předat výživné látky, protože působí na mrtvou hmotu, do které se nedokáží zabudovat.

Jak můžete účinně zkvalitnit vaše vlasy? Zevnitř

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vnitřní vlasová výživa v podobě doplňku stravy s vitamíny a minerály speciálně zaměřenými na vlasy už dokáže divy. Například Clinical Hair-care s aktivátorem zamezuje většímu vypadávání vlasů i šedivění. Jeho složení Nutrikomplex optimalizuje tvorbu mazu, zvyšuje lesk vlasů a zlepšuje vlasovou strukturu. Díky Pycnograph-IN aktivatoru, jež podporuje mikrocirkulaci, se výživa vždy dostane do cílových buněk. Clinical Hair-care je nyní v akci, díky které můžete získat balení 60+30 tobolek s dárkem v podobě očního séra Clinical Anti-aging. Navíc pro čtenáře Super.cz je poštovné zdarma.

Blýskněte se s dokonalým účesem v Paříži!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každým nákupem výrobků Clinical Hair-care od 15. září do 30. listopadu se můžete zařadit do speciální soutěže. Stačí se jen zaregistrovat a hrát o 3x čtyřdenní zájezd do vánoční Paříže pro dvě osoby. Vaše vlasy tak nejen zazáří dokonalým zdravím, ale díky nim budete moci zažít překrásné zámky na Loiře, kouzelné muzeum Louvre či slavný Moulin Rouge a třeba se projít s novým účesem do kavárny na Eiffelově věži....tak na co čekáte?

Další články

Načítám