Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvě třiadvacetiletá Kate Upton nemohla odmítnout pozvání na prestižní výroční událost pořádanou magazínem Harper’s Bazaar v newyorském hotelu Plaza. Ve středu večer se tak oblékla do černé společenské róby a opět za sebe nechala mluvit především svůj výstřih. Jenže tentokrát to navzdory hříšnému dekoltu nějak nefungovalo... Kate možná přípravy trochu podcenila a na červeném koberci nakonec pózovala se splihlým účesem a rozmazaným make-upem.

Před čtyřmi lety se o ní začalo psát jako o modelingové senzaci, která přepisuje dějiny. Blondýnka s přírodním poprsím velikosti pět nejprve předváděla plavky a spodní prádlo a posléze se dostala až na obálku speciální výroční plavkové edice magazínu Sports Illustated. A to dokonce dvakrát.

Jenže Kate Upton chtěla svou popularitu a půvaby zúročit hlavně ve filmu a tímto směrem se začala i ubírat. Ale zatímco v modelingu sklízela jeden úspěch za druhým, před kameru je potřeba jedné zásadní přidané hodnoty zvané talent, na kterém už ztroskotala spousta ‚z modelek hereček‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám