Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Petrišková vstoupila před lety do povědomí jako první žena, která přiznala poměr s Leošem Marešem (47). Na nějaký čas se pak ztratila a žila v Itálii. Teď se opět vynořila doslova jako Afrodita z moře. Na módních dnech se objevila na mole nahoře bez, tedy přesně v úplně průhledné podprsence.

"To je pravda, ale beru to tak, že fashion week jako takový je velká módní událost, takže neřešíte, jestli na sobě máte průsvitný model. Prostě je to fashion week a je to dané. Samozřejmě že jsem měla stres, ale to, že jsem ukázala prsa, jsem brala jako součást práce," řekla nám Lucie.

Nahoře bez už ostatně pózovala právě krátce po své aféře s Leošem, takže to pro ni taková novinka nebyla. A nás zajímalo, zda se vlastně se známým moderátorem od té doby viděla. "Viděli jsme se jednou nebo dvakrát, ale to už byl s Petrou Faltýnovou. Ale to já neřeším. Mám přítele, známe se teprve chvilku, začínáme spolu bydlet. Je to člověk, který vůbec nepatří do světa šoubyznysu, má mě rád, a to mi stačí," uzavřela Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám