Hlavní obsah
Článek

Tihle lidé by prodali asi i vlastní babičku, natožpak nejlepšího hokejistu české historie Jaromíra Jágra (52)! Redakce českých společenských magazínů zaplavily emaily s nabídkou fotografie Jaromíra Jágra, jak si spokojeně chrupká vedle mladé dívky. Otázka je, jestli jde o jednu z jeho přítelkyň, nebo se na něm chtěl někdo zviditelnit, využil situace, že spí a lehl si vedle něj! Hlasujte v naší anketě na konci článku.

První zmínky o tom, že se chce někdo na úkor Jágra obohatit, přišly už začátkem srpna. Tehdy naší redakci jakýsi muž nabízel fotografii kamarádky s Jardou po páteční párty na hotelovém pokoji.

Toto úterý pak přišel email, jenž nabízel také fotku Jágra, tentokrát odesilatel dokonce tvrdil, že na fotce je hokejistova milenka, která si údajně nechala za intimnosti platit. Naznačoval, že v tomhle hokejový bůh Jarda pomoc hokejové rodiny, s níž společně vždy vše dokáže, rozhodně nepotřeboval. Podle některých zdrojů si za fotku anonym řekl přes čtyřicet tisíc korun.

Objevily se už informace, že na fotce je jakási Kateřina P., která má za sebou minimálně docela odvážné fotografie a bývala prý přítelkyní jednoho mladého hokejisty.

Podrobnosti zjišťujeme.

Kdo dle vás pořídil fotku polonahého Jágra?
Dívka kvůli tomu, aby se zviditelnila a vydělala
81,2 %
Hotelová pokojská
2,3 %
Jarda se vyfotil se sestřenicí, ze všech si dělá srandu
5,4 %
Nejde o Jardu, ale jeho utajené dvojče s dcerou
2,3 %
Výrobce matrací, pro kterého Jágr točil reklamu
8,8 %
Celkem hlasovalo 28296 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám