Hlavní obsah
Článek

Když před pár lety Anife Vyskočilová (50) podstoupila plastiku prsou, vysvětlovala to tím, že je měla povislá. Nechala si je tehdy upravit, časem ale začala tvrdit, že si je zmenšovala, aby je neměla jako vozy. Na nejnovějších fotkách to ale vypadá, jako by snad zase byly její dary přírody znovu vylepšené směrem k větším velikostem!

Anife provozuje vlastní kavárnu, a tak chodí nakupovat potraviny na farmářské trhy. Aby byla stylová, oblékla se sama za takovou moderní selku. Obíhala jeden stánek s pochutinami nebo ručně dělanými výrobky maminek za druhým, všechno jedlé ochutnávala, všude strkala nos (a vzhledem ke svému poprsí málem nejen ono „čichadlo“), prostě nezapřela horkou krev.

„Záleží mi na tom, co mí hosté jedí, jakou co má chuť. U sebe v podniku jsem třeba pyšná na snídaně. Často je obměňuji, vždyť je to první jídlo dne, a tak musí být perfektní,“ dodala na trzích ve Žlutých lázních prsatá bývalá tanečnice, která by si vroucně přála miminko, ale zatím se jí to nedaří. Třeba ji předběhne její pohledný syn a udělá z ní dřív babičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám