Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38) se poprvé ukázala na jevišti s novými vnadami. Na výročním představení Fantoma opery, měsíc po plastice, poprvé hrála se silikonovými ňadry a konečně s ní mohli Marian Vojtko (50) a Radim Schwab v rámci scénáře švihnout o zem.

"Jelikož kosmetická úprava nebyla tak obrovská, bylo to o necelé dvě čísla, od začátku jsem s tím sžitá. Nebyl to pro mě extrém, kostýmy se nemusely upravovat, nebyl to extra velký rozdíl. Na zkouškách krátce po operaci to ještě nebylo ono, bolelo to, kluci ale byli hodně opatrní, byli zlatí, necloumali se mnou," řekla Super.cz Míša.

Raději si kvůli Fantomovi nechala ušít do kostýmu Christine i speciální podprsenku. "Jsem poctivý pacient, měla jsem i při představení speciální podprsenku, se kterou mi pomohly kostymérky a která nebyla vidět, byla tělové barvy. Měla jsem daleko lepší pocit, cítila jsem se chráněná. Kluci se mnou na premiéře už pořádně házeli, ale cítím se dobře, nikde nic netáhne, nic mě nebolí," upřesnila zpěvačka, která v těchto dnech odlétá na Kanárské ostrovy fotit kalendář.

Pro Míšu to bude první velká modelingová zkušenost. "Těším se hrozně moc na prostředí, na produkční tým, bude to pro mě ale dost stres, protože vedle modelky Katky Votavové, se kterou fotím, to bude peklo. Je nádherná, o dvě hlavy vyšší a má dokonalou postavu. Abych se cítila skvěle, musela bych asi tak na rok přestat jíst. Nakonec jsem to vzdala a řekla jsem si, že půjdu na trh s tím, co mám," dodala Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám