Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned na dvě soutěže krásy se momentálně připravuje modelka Taťána Makarenko (34). Má před finále své soutěže Miss Face, s jejímiž finalistkami strávila týden na soustředění v Bulharsku, a hned poté odlétá reprezentovat Česko na Miss Grand International v Thajsku.

"Holky jsou hrozně šikovné. Dokonce mě i překvapily, co se týče focení, že uměly pózovat. Byly to hotové modelky, hotové profesionálky. Neměli jsme s nimi ani moc práce. Co se týče různých kurzů, které jsme tady měli, jako bylo mediální vystupování, catwalk, choreografie nebo estetika, tak byly velmi učenlivé. Doufám, že ještě hodně zamakáme i na českém soustředění, aby to finále bylo co nejvíc grandiózní," řekla nám Táňa.

Od prvních castingů vypadají finalistky čím dál lépe. "Všechny holky se snaží vypadat lépe, být pořád upravené, chodit cvičit a starat se o to, co jedí. Zabraly a je tady třeba i jedna slečna, která hodně zhubla a chce pokračovat, aby měla vymakanější postavu a byla konkurenceschopná mezi ostatními modelkami. Aby hned po finále mohla začít chodit přehlídky. Možná přijdou i změny barvy vlasů, protože holky mají naplánovaný ještě beauty day, kde se budou měnit barvy a střihy vlasů, dělat nehty a tak dále, aby jim to na finále co nejvíc slušelo," upřesnila Makarenko.

Ta s holkama makala také, protože i ji samotnou čeká soutěž krásy. "Původně jsem chtěla poslat vítězku Miss Face, ale termíny se kryjí, protože my máme finále 3. října a 5. října už se musí letět do Thajska. Takže pojedu já a vítězky Miss Face až v dalších letech. Aspoň zjistím, jak to tam všechno funguje, abych to pak mohla předat holkám," vysvětlila.

Možná to bude už poslední soutěž krásy, jíž se Táňa zúčastní. A to kvůli věku. "Necítím se být stará, ale soutěže krásy mají svoje limity. Maximální věková hranice je 26 let, někdy 24. Mně bude v říjnu šestadvacet, takže je to moje poslední šance. Pak jsou tu ještě další věci, jako že žena nesmí být vdaná. I v tom je to možná moje poslední šance podívat se do světa a zkusit štěstí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám