Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Holubová (65) se v létě nestyděla pochlubit fotkou v bikinách. Oblíbená herečka totiž zhubla a po padesátce má skvělou postavu, tak není divu, že se o ladné křivky chtěla podělit i se svými fanoušky a třeba je i inspirovat. A teď si hvězda filmů Pelíšky, Účastníci zájezdu či Ene Bene troufla i na přehlídkové molo!

Holubová vystoupila v Lucerně v rámci večera Žena a krása na módní přehlídce Jaroslavy Procházkové. A rozhodně nezklamala!

Herečka za chůze svůdně pohupovala boky, laškovně si čechrala vlasy a pánům nezapomínala posílat vzdušné polibky.

„Přehlídka se mi moc líbila. Jaroslava Procházková je moje kamarádka, skvělá návrhářka, a mně se její práce moc líbí. Jednou se mě zeptala, jestli bych se nebála jít její módní přehlídku. Já jsem řekla, že bych se nebála, když se nebude bát ona. No a dnes večer jsem si to tady moc užila,“ nechala se slyšet Holubová.

Protože je Eva detailistka, úplně spokojená se svým výkonem nebyla. „Jen si to příště musím víc nacvičit, protože jsem se tam holkám motala jak nudle v bandě. Ale holky jsou profesionálky, zvládly to - i se mnou - skvěle,“ řekla Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám