Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by Sámer Issa (38) jednal podle Super.cz! Již před časem jsme napsali, že jeho spojení s Hannou Pekhart, blondýnou, která se po jeho boku objevovala nějaký čas a kvůli možné popularitě se nebála ukázat skoro úplně vše, vypadá legračně. Patrně si to vzal k srdci a na narozeniny Dominiky Mesarošové přišel s novou holkou! Mrkněte do galerie, co ta jeho bývalá prováděla!

Rozchod, ať už pracovní nebo soukromý, s Hannou nám účastník první české SuperStar potvrdil.

„S Pekhart se vídáme minimálně. Už před mými narozeninami jsme si říkali, že se vídáme až přehnaně moc, takže jsme si dali pauzu. A to i kamarádsky. Za poslední měsíc a půl jsme se viděli sotva dvakrát,“ řekl Super.cz Sámer. Toho na narozky Dominiky doprovodila zatím neznámá žena.

„To je Jitka, majitelka klubu, kde jsem měl narozeniny. Znám ji léta a je to fajn holka. Ve všem mě podpořila, vzniklo mezi námi přátelství, tak jsem ji poprosil, jestli by se mnou na ty narozeniny nešla na skleničku,“ tvrdí Issa s tím, že jeho doprovod sice nemá žádnou známost, ale že nebude ani tou jeho.

„Nějaké pokusy o navázání bližšího vztahu tam byly, jenže já za týden odlétám na několik měsíců do Spojených Států, takže by ani nemělo smysl něco si začínat. Mám svých starostí dost a nechci nikomu zbytečně plést hlavu,“ prohlašuje.

Ten za velkou louži letí za svou kamarádkou, bývalou reportérkou VIP zpráv Adélou Jandovou. Bude u ní bydlet a u svého dlouholetého kamaráda Jorga Coranteho, který se podílel již na jeho prvním albu Busted, bude natáčet novou desku.

„Připravil jsem dvacet nových skladeb, ale pořád to ještě není ono. Vracím se ke kořenům, zapracujeme spolu na zvukovém aranžmá,“ dodal Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám