Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lily Allen (30) byla po méně než roce spolupráce údajně propuštěna z řad hvězd, které zastupují jedni z nejvlivnějších britských hudebních manažerů Scott Rodger a Henry Village. Její život prý ‚začíná být nekontrolovatelný’ a autorka takových hitů jako Smile, Fuck You či It's Not Me, It's You je už nějaký čas problémová a nespolehlivá a během koncertů vyvádí jako neřízená střela. Podobně jako tomu bylo i v sobotu během Funlord show na Bestival 2015 v anglickém Isle of Wight.

"Všichni se o ni moc bojíme, ale ona nechce poslouchat. Scott je jedním z nejžádanějších manažerů světa. Zkoušel to s Lily, ale její přístup byl hodně špatný a její nová hudba pokulhává,“ podělil se o detaily zdroj z jejího okolí s tím, že ani její poslední album Sheezus z loňského roku nebylo už žádný velký trhák.

„Po tom, co její poslední deska propadla, dala se dohromady se Scottem. Vydělal jí dost peněz, ale ona nesmyslně utrácí. Každý by ji rád nějak usměrnil,“ dodal zdroj. Informace potvrdil i mluvčí zpěvačky: „Lily a její manažeři přerušili spolupráci, šlo o oboustranné přátelské rozhodnutí.“

Lily je manželkou Sama Coopera, s nímž má dcery Ethel a Marnie, jenže ani rodině se ji nedaří přesvědčit, aby přestala se zhýralým životem plným alkoholu a propařených nocí. O prázdninách se například na jednom hudebním festivalu zřídila tak, až ji museli křísit z bezvědomí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám