Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (67) se v pořadu Ano, šéfe! potkal s další prekérní situací. Po návštěvě učňáku a aféře s klukem, který babičce ukradl řetízek, tentokrát šéfkuchař zavítal do restaurace v Mohelnici, která se netají svými vysokými ambicemi na poli steaků a hamburgerů.

Na počátku ale mají rozhodně jen ambice. Majitelé podniku totiž do kuchyně přijali čerstvého absolventa Honzu, který připravil Pohlreichovi naprosto nepoživatelné a prý i nebezpečné jídlo.

Honza to od šéfa pořádně schytal, ale to nejhorší mělo teprve přijít. S Pohlreichem si to přišla osobně vyřídit rozzuřená kuchtíkova matka, která si s drsným šéfkuchařem rozhodně nebrala servítky, a dokonce si do pusy vzala i nemocnou Pohlreichovu ženu.

„Vy máte manželku, která je těžce nemocná. Můj syn má po třetí operaci srdce a vy jste mu tak ublížil, jak jste to mohl udělat? Jenom proto, aby se na to lidé koukali?“ ječela na překvapeného Pohlreicha Honzova maminka.

Pohlreich se rozzuřenou paní snažil uklidnit, ale ta dál pokračovala v monologu, ve kterém neopomněla zdůraznit, že si její syn prošel nejen zdravotními trablemi, ale i dětským domovem a adopcí. A navíc je to přece teprve absolvent! Více uvidíte v naší video ukázce.

Šéfkuchař si však stál za svým. Honza mu prý připravil nepoživatelné a nebezpečné jídlo. „Arogance, neschopnost a ignorace byly hlavní ingredience na místním menu. Jídlo bylo jednoduše šokující, mám pocit, že něco takového jsem ještě na talíři neviděl,“ vzpomínal na natáčení čtvrtečního dílu Zdeněk Pohlreich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám