Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobře rostlých dívek a žen je na přehlídkových molech jako šafránu, natož pak při týdnech módy ve světových metropolích. V úterý odpoledne jim však byla věnována celá přehlídka. Modelky v čele s osmadvacetiletou Ashley Graham, která je zároveň tvůrkyní kolekce, přitom měly na sobě pouze spodní prádlo.

Řada Ashley Graham Lingerie Collection s podtitulem Black Orchid (Černá orchidej) vznikla díky spolupráci Ashley s kanadskou značkou Addition Elle a dámy jakýchkoli velikostí si v ní mohou vybrat z mnoha druhů, střihů a materiálů podprsenek, kalhotek, korzetů, podvazků či sexy župánků, které byly vytvořeny speciálně pro plnější ženské postavy.

A zatímco Graham suverénně patřila k nejobjemnějším modelkám, právě ona se na poli módy těší mimořádnému ohlasu. Letos se jí navíc podařilo nevídané - jako první plus size modelka (nosí velikost 16 - česká 46) pózovala pro speciální plavkové vydání magazínu Sports Illustrated.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám