Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jako porotce show Česko Slovensko má talent se Jakub Prachař (40) občas dočká podívané, jakou mu nedopřeje ani jeho exhibicionistická ženuška. Ta se sice pokouší prosadit jako zpěvačka, ale její výkon by na postup do finále nestačil.

Jakub si od zpívající manželky odskočil do pořadu, který důvěrně zná jako moderátor. Letos poprvé však soutěžící nepozoruje ze zákulisí, ale může je vidět v plné parádě stejně jako Lucie Bílá (57), Jaro Slávik (49) a Diana Mórová (54).

Tato pozice je pro něj velmi výhodná zvláště v těch případech, kdy své umění na jeviště přijdou předvést spoře oděné ženy. Burleskní tanečnice s uměleckým jménem Miss Arti patří k těm, na nichž mohl Jakub oči nechat. Mimořádně pružná žena, která ve svém těle snad nemá kosti, předvedla show popírající všechny učebnice anatomie.

Miss Arti je sice Němka s ruským původem, ale to pro ni není v česko-slovenském Talentu žádnou překážkou. Diváci si zajisté dodnes pamatují Ataie Omurzakova z Kyrgyzstánu, který v soutěži zvítězil v roce 2011. Vystoupení žhavé hadí ženy najdete na videu.

Reklama

Další články

Načítám