Hlavní obsah
Článek

Vraždila nás pohledem za to, že jsme ji vyzpovídali ohledně jejích prsou, sama tomu ale zavdala příčinu! Dominika Mesarošová (38) v úterý v centru Prahy oslavila třicítku. A jak je u ní zvykem, vzala si opět velmi odvážný model šatů, které zdobily kamínky. K tomu všude balónky, které možná byly nafukované do její velikosti čtyři a půl. Podívejte se na video a kochejte se fotkami!

Fakt jí to sekne čím dál tím víc! Dominika se na svou oslavu vyparádila. „Cítím se perfektně. Chodím cvičit, udržuju se, to tělu přidá. Jsem ráda, že mi to sluší. A myslím, že na těch třicet nevypadám,“ řekla Super.cz modelka, jíž na narozkách popřáli například Jarek Šimek, Sámer Issa, Kamila Nývltová, Eva Decastelo a další.

Ta tvrdí, že se mužům na ní líbí její oči, podle nás je ale nikdo nikdy neviděl. A zakopl snad kvůli jejím ňadrům nějaký pán? „Osobně jsem to nezažila, ale věřím, že pár si jich už ublížilo,“ dodala se smíchem modelka, které se pořádně rozjela kariéra až ve chvíli, kdy si ze slušných dvojek nechala nadvakrát hrudník nafouknout až právě do velikosti 4,5.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám