Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár lety si Paul Weller nemohl na nezájem žen stěžovat. S blížící se šedesátkou se na něm ovšem výrazně začíná projevovat divoký život hudební hvězdy.

Když Paul v roce 2006 bodoval na udílení Brit Awards, v publiku by se našla jen málokterá žena, která by neocenila jeho charisma. O devět let později ovšem vypadá jako vyžilý dědeček, který vždy ignoroval zdravou životosprávu. Zpěvák v poslední době výrazně sešel a hluboké vrásky mu ještě přidávají na věku.

Paul Weller se v minulosti proslavil jako člen kapel The Jam a The Style Council. Největšího úspěchu však dosáhl až poté, co se počátkem 90. let vrhnul na sólovou dráhu. Ať už se ovšem na pódiu objevoval sám, či s doprovodem, ženy na něj vždy stály fronty.

Na vzhledu Paula Wellera se nejspíš nepodepsala jen jeho hudební dráha, ale také rodičovské starosti. Britský zpěvák je totiž sedminásobným tatínkem, k čemuž mu dopomohly celkem čtyři ženy. Jeho současnou partnerkou je vokalistka Hannah Andrews, která mu počátkem roku 2012 porodila dvojčátka Johna a Bowieho.

Reklama

Další články

Načítám