Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi drobná portugalsko-kanadská zpěvačka Nelly Furtado (36), která se před patnácti lety ve svém největším hitu přirovnávala k ptáčkovi, dnes již upřednostňuje trochu jiný hudební styl a stejně jako se během let změnila její tvorba, prošla proměnou i její postava. Z hubené holky se stala žena se vším všudy, která doma vychovává dceru v pubertě. Večírky tak tato držitelka ceny Grammy rozhodně nevymetá, ale jubilejní 40. ročník mezinárodního filmového festivalu v Torontu si ujít nenechala.

V pondělí ji tak mohli potkat všichni návštěvníci premiéry válečného dramatu režiséra Paula Grosse Hyena Road v Roy Thomson Hall jako nakrátko ostříhanou usměvavou dámu s rudými rty v šatech s květinovým vzorem a bílých lodičkách.

Doprovod jí dělal herec Karl Campbell, s nímž se Nelly objevila před pěti lety v komedii Score: A Hockey Musical. Furtado, která by měla být vdaná za hudebního technika Demacia Castellona,  tak dorazila nejen bez svého muže, ale i bez snubního prstenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám