Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako jediné médium jsme byli přizváni na natáčení klipu Dary Rolins (51) a Igora Kmeťa.

Zpěvačka se rozhodla jít s kůží na trh a kvůli tomuto natáčení odhalila podstatnou stránku svého soukromí. Nejenže se v hudebním videu objeví její partner Rytmus, ale také dcera Laura, zpěvačka se svými kamarádkami navštíví svou oblíbenou restauraci a hlavně ukáže svůj dům, který si s partnerem postavili v Tuchoměřicích u Prahy a kam se přestěhovali na začátku roku. „Je to krok blíže k nám. Do našeho domu byli vpuštěni novináři v prvotním začátku, ale od té doby, co je to zabydlené a naše, tak tam nikdo nebyl. Budete tam vy a fragmenty se objeví v klipu,” říká zpěvačka a jedním dechem dále vysvětluje, proč se rozhodla točit klip přímo u sebe doma: „Jelikož jsme chtěli, aby to bylo autentické, tak přece nemůžu vařit v jiné kuchyni než ve své.

Štáb pustila Dara pouze do prvního patra, kde se nachází kuchyň a obývák, vyšší patra, kde mají páni domu k dispozici ložnice, koupelny nebo třeba hernu, byla zapovězena.

Dařin dům odpovídá naprosto jejímu vkusu, je si ale vědoma toho, že na něm bude ještě spousta práce. „Ten dům ještě zdaleka není hotový. Měla jsem naivní představu, že se povede v rámci stavby jako takové. Většina lidí mi ale říkala, že když se staví barák, tak to trvá mnohdy i tři roky, než se za vším dá tečka.”

A k jakým stavebním pracím a přestavbám tedy ještě dojde? „Teď budeme chtít stavět bazén, chceme posunout terasu, vytvořit zimní zahradu, pořád ještě nemáme nahoře domácí kino,” říká Dara. Věříme, že nás zpěvačka pozve, až bude dům ve finální podobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám