Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) se poprvé od svatby se svým dnes již manželem Josefem Pizingerem objevila ve společnosti. Byla kmotrou nového videoklipu k singlu Není přístupná svého kamaráda Mariana Vojtka, který si kvůli její nadaci před pár měsíci nechal po 26 letech ostříhat vlasy.

"Marian o tom dlouho přemýšlel, asi tak půl roku. Vyhrálo v něm dobré srdce a smysl pro humor. Ten on určitě má. To na něm mám i nejradši, on nezkazí nikdy žádnou legraci," řekla Super.cz Svobodová.

Vendula září štěstím a vypadá fantasticky. Ředitelka Kapky naděje si vzala Pepu minulý víkend na zahradě svého domu v Říčanech.

"Ten den byl pro nás dva, a to účel splnilo. Bylo tam jen pár nejbližších přátel a Pepova rodina," řekla Super.cz Vendula, která už bohužel na svatbě své vlastní rodiče mít nemohla. Maminka jí zemřela před necelými třemi roky. "V poslední době to pociťuju hodně, že nemám maminku. Jsou některé věci, o kterých bych s ní chtěla mluvit. Ale takový už je život," dodala Vendula a ukázala zásnubní i snubní prsten.

Reklama

Další články

Načítám