Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nebýt postupem času ubývajících vlasů, jejichž nedostatek začal před lety umně skrývat kloboukem, řeklo by se, že Jan Přeučil (87) dva roky před osmdesátými narozeninami vypadá skoro stejně jako před desítkami let. Podle něj je to kvůli tomu, že o sebe dbá. Jeho manželka, první filmová Popelka Eva Hrušková, přidala ještě jeden pikantní důvod!

„Žiju s Popelkou, to je ten důvod, proč nestárnu. Hodně pro sebe dělám, navzájem se kontrolujeme, pohybujeme se. Denně cvičím Tibeťany, chodím plavat. Užíváme si života a snažíme se dělat něco pro své zdraví,“ tvrdí herec, kterého jsme i s jeho ženou potkali před časem na soustředění Muže roku 2015 (soutěž pak vyhrál Jakub Kraus).

A právě Hrušková ze sebe udělala velmi špatnou domácí hospodyni.

„Jak vidíte, moc nevařím. Kdybych moc vařila, bylo by to vidět. Teď je poznat, že nejsem bůhvíjaká kuchařka,“ vtipkuje.

Jejímu manželovi prý nevadí, když očima zabloudí k jinému muži.

„Není vůbec žárlivý. Jsem totiž strašně náročná. Mezi mladými muži mi připadá, že je málo osobností. Asi bych je hledala jinde než mezi Muži roku. Ráda bych jim poradila, že by měli pěstovat spíš nitro. Inteligenci, smysl pro humor, zkrátka charizma. Je těžké mít ve dvaadvaceti kouzlo. Ale někdo ho už má, že?“ dodala Hrušková, jež se s manželem až na jednu výjimku vůbec nehádá.

Reklama

Další články

Načítám