Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už odmala dominovala, ostatní holčičky ji musely poslouchat, když jim ukazovala, jak kroutí zadkem a boky dospělé modelky. Pak si nadvakrát nechala nafouknout prsa a rázem se z ní stala celebrita a vyhledávaná modelka. Dominika Mesarošová (38) slaví kulatiny. Pojďme si připomenout některé její odvážné fotky v průběhu let!

„S modelingem jsem začala ve čtrnácti. Odmala jsem na kurzech modelingu vyčnívala, prý jsem už tehdy uměla chodit. Vždy jsem ukazovala ostatním holčinám, jak to mají dělat. Věnovala jsem se tomu intenzivně, a když jsem si pak v devatenácti nechala udělat prsa, začala jsem být vyhledávanou modelkou plavek,“ vzpomíná Dominika.

Ta měla původně dvojky, první operací si ňadra zvětšila o číslo, při druhé před sedmi lety pak získala prsa velikosti čtyři a půl.

„Dá se říct, že v mém případě byly operace nejšťastnějším rozhodnutím v životě. Byl to můj dlouholetý sen, chtěla jsem mít velká ňadra, ale rozhodně ne kvůli tomu, abych balila pány. Spíš kvůli sobě a také jsem tušila, že pak získám mnohem víc zakázek. A to se také potvrdilo,“ směje se Mesarošová.

Ta se stala v roce 2008 českou Playmate, před třemi lety i slovenskou a díky tomu u našich východních sousedů získala spoustu fanoušků. „Často tam jezdím za prací,“ konstatuje.

Dnes ji naplňuje hlavně předávání zkušeností mladším dívkám v rámci vlastního projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři.

A jaké vnímá rozdíly ve svém myšlení nyní a před dvanácti lety, kdy byla osmnáctiletá žába? „Jsou ohromné. Jako mezi jedničkou a stovkou. Zdaleka už tolik věcí neřeším, beru vše víc v klidu a zatímco dřív jsem měla jediný cíl koupit si na sebe něco hezkého, dnes hlavně chci, aby všichni moji blízcí byli šťastní a zdraví. A pevně doufám, že už brzy potkám konečně toho pravého, se kterým bych do budoucna klidně založila i rodinu,“ dodala oslavenkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám