Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okaté, usměvavé a zvlášť s culíky jako studentky vypadající herečky Andreu Kerestešovou (39), Lenku Zahradnickou (30) i Kristýnu Janáčkovou (34) znají diváci televizních seriálů moc dobře. Andreu třeba z Vyprávěj a Cest domů, Lenku zase například z Ordinace a Kristýnu rovněž z Primy. Nedávno se sešly na akci, která ale nesouvisela s jejich seriálovými rolemi.

Herečky dorazily na zahájení výstavy World Press Photo, která reflektuje významné světové události, koná se v Karolinu do 4. října a představuje 145 snímků včetně vítězné fotografie dvou ruských gayů dánského autora Madse Nissena. Snímek je součástí projektu s názvem Homofobie v Rusku, který, jak název napovídá, upozorňuje na situaci sexuálních menšin v Rusku.

Zmíněné herečky nebyly jedinými hosty z řad známých osobností. Hned v den zahájení si fotografie přišli prohlédnout také Martina Hudečková či Josef Klíma.

Reklama

Další články

Načítám