Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pippa Middleton (40) je ženou mnoha tváří. Z velké sportovkyně se během pár hodin dokáže proměnit v ozdobu jakéhokoli večírku. Tentokrát ovšem své půvaby vyšponovala do závratných výšin a s róbou netradičního střihu v nebeské modři na plese Boodles Boxing Ball v Londýně bodovala jako snad ještě nikdy předtím.

Minulý týden Pippa sklízela obdiv za svou ‚narozeninovou‘ účast na závodě ÖTILLÖ ve Švédsku, kdy během jednoho dne musela v týmu se svým bratrem Jamesem absolvovat 10 kilometrů plavání a 65 kilometrů běhu. O víkendu se však na charitativní události na podporu nadace šéfkuchaře Gordona Ramsayho konané v Grosvenor House Hotelu dokázala po vzoru své sestry proměnit v princeznu. K dokonalosti tady chyběla snad už jen korunka ve vlasech a mužský protějšek...

Pippa se už nějaký čas objevuje převážně v doprovodu mladšího bratra, a tak se hovoří i o tom, že její vztah s Nicem Jacksonem prochází partnerskou krizí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám