Hlavní obsah
Článek

Takovou trému už jsme dlouho u nikoho neviděli. Herečka Adéla Gondíková (50) nastoupí do muzikálu Mamma Mia! sice až 2. října, ale už teď se klepe. A vůbec, ale vůbec si nevěří.

"Hrála jsem v divadle v Liberci asi pět let muzikál Sugar. To byl pro mne první větší muzikál, ale tady je to daleko namáhavější, protože to jeviště je strašně veliké. Tam jsem sice taky funěla, ale ne tak strašně. Kolegyně Míša Nosková (41), Olga Lounová (43) a Radka Fišarová (46), které hrají stejnou roli, jsou skvělé zpěvačky, takže mám mindrák už teď. Jsem herečka, tak to bude takové herecké zpívání. A když to nepůjde, tak to hrát nebudu," přiznala Super.cz.

Náročné jsou kvůli velkému prostoru také choreografie. "Ty mě baví. Tanečky mne hodně lákají, ale těžko říct, jestli to člověk zvládne. Je to takový úkol, který buď dopadne, anebo ne. Baví mě i kostýmy, zvláště ten závěrečný, který je bílý, ve kterém si připadám tlustá, což každá žena miluje. Ale ty kostýmy jsou z toho, co mne čeká, to nejmenší," dodala už s ironií.

Představení, v němž hraje hlavní mužskou roli její partner Jiří Langmajer (57), už viděla několikrát. "Byla jsem na tom asi třikrát. Jednou na premiéře, pak s dcerou, která to chtěla vidět, a pak už s tou nabídkou si v Mamma Mia! zahrát. Abych viděla, zda to vůbec dám, a řekla jsem si, že to nedám. Ale když paní korepetitorka řekla, že by se to dalo do října vypilovat, souhlasila jsem. Ale když bude mít sebemenší pochybnosti, tak do toho nepůjdu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám