Hlavní obsah
Článek

Po třech měsících prázdnin, které si s dcerou Márinkou naordinovala, se herečka Mahulena Bočanová (57) opět vrhla do práce. "Prázdniny mi skončily 1. září, od té doby zase makám denně," řekla Super.cz.

"Novinkou je pořad s panem Krampolem Nikdo není perfektní a Bez družice. Jinak jsem se normálně vrátila do divadla, do Činoherního klubu, divadelního spolku Háta, do Divadla Palace a do Hybernie se Sněhovou královnou. A pak moderování a tancování. Klasika," vypočítala.

"Na nedostatek práce si rozhodně nestěžuji. Říkám si, že dokud je, tak nemám odvahu to useknout. Ale těším se na ty dny, až nebude. Každý mi říká, že až jednou nebudu dělat to, co dělám, tak budu smutná a bude se mi stýskat. Ale ne. Nebude. Já bych strašně chtěla být doma, sázet bramboříky, ale ještě si to nemůžu dovolit. Ale hned, až budu moct, tak se za mnou bude prášit a nikdo už mě neuvidí. Budu celý den v pyžamu, pít víno, mazlit se s Máňou a tloustnout," zasnila se.

Když už nadhodila téma tloustnutí, nemohli jsme nepoznamenat, že přes léto naopak zhubla. "To určitě ano. Pořád jsem někde plavala a lítala, ale teď je zima, tak se zase zaobalím. Vždycky to tak mám, to je podle situace a moc to neprožívám. Někdy mi to sluší méně, někdy více, někdy vůbec. Nemám doma ani váhu, buď některé džíny obleču, anebo ne. Teď mám sedmadvacítky, ale dalo mi to ráno práci, musela jsem si lehnout, abych zapnula knoflík. Ale sedmadvacítky jsem dlouho neměla," pochlubila se Mahulena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám