Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vydrželo jim to jen něco přes rok a už jdou prý od sebe. Americká zpěvačka Christina Milian (33) a o rok mladší rapper Lil Wayne se podle informací serveru ET rozcházejí a důvodem má být již obligátní nedostatek času na společně trávené chvíle.

Dvojice spolu byla spojována od července 2014 a k rozchodu mělo podle obeznámeného zdroje dojít koncem srpna. Vše prý proběhlo na přátelské bázi, což dokazuje i fakt, že se v sobotu účastnili stejné přehlídky na týdnu módy v New Yorku. Dvojice přitom společně ještě minulý měsíc vystoupila na Billboard Hot 100 Music Festivalu na Jones Beach.

Půvabné Milian tak vztah opět nevyšel, stejně jako kdysi s Nickem Cannonem či muzikantem The-Dreamem, s nímž má pětiletou dceru Violet Madison. Ještě pikantnější soukromý život má ale za sebou Lil Wayne, jenž má už čtyři potomky a každého s jinou ženou. První dcera Reginae se narodila dokonce už v jeho patnácti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám