Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzka Iva Marešová se rok střídala s Monikou Absolonovou (47) v muzikálu Antoinetta - královna Francie. Dlouho žila v jejím stínu a veškerá pozornost se stahovala za Monikou. Nyní Absolonová v divadle kvůli těhotenství skončila a Marešová se stala jedinou Marií Antoinettou.

Podle našich informací atraktivní zrzka chodí s fotografem Jakubem Ludvíkem. I když v lednu oslaví čtyřicetiny, těhotenství naštěstí pro producentku Emu Krahulíkovou, prý neplánuje. "Momentálně neplánuji. Moc se těším, že od září budu hrát Antoinettu, je to moje nejoblíbenější představení. Miluju ji nejvíc ze všech představení, ve kterých jsem kdy hrála. Těším se na to," říká Marešová.

Hrát bude zatím bez alternace. A co když by ji postihla hlasová indispozice? "Nemocná nebudu. Naštěstí jsem zatím v pohodě, nestalo se mi nikdy, že bych kvůli nemoci někdy zrušila představení," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám