Hlavní obsah
Článek

Na newyorském týdnu módy byly sice k vidění modelky nejrůznějších parametrů, ale ani ty nejobdařenější z nich se nemohly vyrovnat mimořádně vnadné herečce Christině Hendricks. Její přírodní ňadra totiž patří k největším chloubám celého Hollywoodu.

Čtyřicetiletá rusovláska sleduje módní trendy, přestože ji její proporce ve výběru oblečení značně limitují. Christina Hendricks se totiž pyšní mimořádně plným dekoltem, který zkrotí jen málokteré šaty. Atraktivní herečka si je svých ženských zbraní dobře vědoma, ale neupozorňuje na ně prvoplánovým způsobem. K tomu, aby prodala své přednosti, totiž není potřeba nosit výstřihy až do pasu.

Hvězda seriálu Mad Men v rámci newyorského týdne módy navštívila přehlídku návrháře Christiana Siriana, kde byla opravdu nepřehlédnutelná. Obdařená herečka s napěchovaným dekoltem totiž nabízela zajímavější podívanou než předváděná kolekce.

Christina v Hollywoodu prezentuje zralou ženskou krásu, o čemž se přesvědčil i obdivovaný filmový idol Ryan Gosling. Poté, co si s vnadnou zrzkou zahrál ve filmu Drive, jí nabídl hlavní roli v mysteriózním dramatu Lost River, který je jeho režijním debutem.

Reklama

Další články

Načítám