Hlavní obsah
Článek

Tereza Kostková (47) si po šesti letech užila pořádné prázdniny, kdy nenatáčela ani nezkoušela. Teď už se ale vrhla do práce a my ji poprvé v sezóně potkali v roli moderátorky slavnostního představení muzikálu Fantom opery v GoJa Music Hall, kde nyní pracuje i její manžel, režisér Petr Kracik.

"Ale představení jsem viděla jen na premiéře a tohle slavnostní, zase tolik času nemám," vysvětlila s tím, že Fantoma už viděl i její osmiletý syn Toníček. "Znovu jsem ho ale nebrala. Byli jsme teď na jednom koncertě vážné hudby a že by školák musel trávit dva večery v týdnu venku, podle mne není nutné," míní.

Do školy se prý Tonda po prázdninách těšil. "Začíná se vždycky dobře. Horší je to vstávání po ránu," smála se Tereza, které už se pomalu rozjíždí práce. "Už jsem hrála Mýdlového prince, čeká mne Divadlo v Rytířské a od října StarDance, kdy se hrozně těším na šaty od Táničky Kovaříkové, kterých budu mít deset kousků. A ještě budu točit film Strašidla se Zdeňkem Troškou (70). Od konce září mi to vypukne naplno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám