Hlavní obsah
Článek

Soukromý život americké herečky Ellen Page (28) byl dlouho velkou záhadou. Nadějná hollywoodská hvězda se na veřejnosti vždy objevovala sama a teprve loni se rozhodla přiznat, že ji přitahují ženy.

Když se Ellen v roce 2010 objevila po boku Leonarda DiCapria (49) ve sci-fi filmu Počátek, málokoho napadlo, že slavný proutník je u ní bez šance. Drobná herečka si totiž k tělu nepustila žádného muže a čekala na okamžik, kdy půjde s pravdou ven. Ve filmu Juno sice suverénně ztvárnila těhotnou studentku, za což se dočkala dokonce oscarové nominace, ale ve skutečnosti měla úplně jiné touhy.

Poté, co herečka loni přiznala barvu, se její soukromý život konečně změnil. Na mezinárodní filmový festival do kanadského Toronta poprvé dorazila jako zadaná žena a pochlubila se o pět let starší přítelkyní Samanthou Thomas. Dámy se sladily do černobílých kalhotových kostýmů a předvedly, že jejich lásce nebrání ani výrazný výškový rozdíl.

Veřejný coming out Ellen Page na festivalu posloužil jako skvělý marketingový tah. Herečka totiž v Torontu uvedla film Freeheld, v němž ztvárnila lesbický pár společně s uznávanou kolegyní Julianne Moore (63), která letos trumfovala na oscarovém ceremoniálu s dramatem Pořád jsem to já.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám