Hlavní obsah
Článek

Rodinná skupina Kelly Family byla v devadesátých letech ohromně populární. V Česku měla tisíce nadšených fanoušků a vyprodávala jeden koncert za druhým. Kapela se sice už dávno rozpadla, ale členové rodiny nadále koncertují, byť sami za sebe a v menších sálech než kdysi.

Po dubnovém vyprodaném koncertu v Praze k nám opět zavítala nejstarší z dětí Kelly Family Kathy (52). Korpulentní padesátnice v Praze nahrává svůj zbrusu nový singl.

„Přiletěla jsem nahrát song Miracles, tedy Zázraky. Píseň složili Jakub Kubín a Norbert Peticzky. Bude to duet,“ nechala se slyšet Kathy.

„Je to pop, trochu klasiky, ale z větší části je to velmi čistý, akustický pop. Pro duet je to perfektní hudba a text je v tomto případě také velmi silný a důležitý. Lidé se v tom asi najdou,“ myslí si někdejší hvězda Kelly Family. Nový singl bude mít premiéru 26. září v Ostravě. Den předtím ji čeká autogramiáda v Rožnově pod Radhoštěm.

„V Ostravě zároveň natočíme k tomuto singlu malé video, ve kterém nebudou chybět fanoušci z České republiky. Když už tu píseň točíme v Čechách, musí být v klipu také čeští fanoušci,“ myslí si Kathy, která se nezdráhala odpovědět ani na tolik omílané téma - comeback Kelly Family.

„Ano, čeká se také na takový zázrak, tedy miracle. Každý z nás má své rodiny a projekty a naše rodina tak má v současné době asi třicet členů. Dát všechny dohromady je složité,“ uzavřela Kathy upřímně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám