Hlavní obsah
Článek

Co je to daň za úspěch v posledních dnech zažívá Sagvan Tofi (59). Po úspěchu muzikálu Děti ráje, který se v sobotu vrátil v novém kabátě v Brně, se Sagvan nestačí divit, co vše dokáží lidé vymyslet.

Do Super.cz dorazil email od čtenáře, že nová moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30) má bratra Sebastiana. Na tom by nebylo nic divného, kdyby jeho otcem neměl údajně být právě Sagvan Tofi. Prý jde o hříchy mládí.

"V poslední době se mi ozývají různé ženy, že se mnou mají děti. Sice jsem byl v mládí hodně bujný, to ano, ale předpokládám, že kdyby se mnou měla nějaká žena děťátko, tak se neozve po víc jak dvaceti letech," směje se Tofi.

"Já vím jen o jednom svém dítěti a to je má dcera Satinka, kterou mám se svojí dlouholetou partnerkou Alenou. Ta se mi ozvala včas," dodal se smíchem Tofi. Co na to sama moderátorka Topstaru? "Tak já jsem asi teda dítě Mickey Mouse," řekla Super.cz se smíchem  Eva Perkausová.

"Já jsem Sagvana Tofiho viděla jednou v životě na akci, na kterou jsme byli oba pozváni. Můj bratr se s ním podle mě neviděl nikdy. Toto údajné rodinné spojení s ním ho velmi překvapilo. Bere to s humorem. Taky prý mohl dopadnout mnohem hůř, než být synem kamaráda do deště," dodala krásná moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám