Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Datum v kalendáři a rtuť teploměru jasně signalizují, že je na čase přivítat nové roční období. Nenechte se překvapit rychlou změnou počasí a pamatujte, že štěstí přeje připraveným. Doplňte svůj šatník o nové trendy kousky, které si žádá letošní podzim! Nosit se budou například barevné úplety, paisley vzory a oblíbená denimová móda. To vše a mnohem víc pro vás s láskou připravil Halens.

Tričko s nádechem mystiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste zastánkyní názoru, že triček není nikdy dost? Pokud ano, tak vězte, že o nevšedních a originálních modelech to platí dvojnásob! V tomto žerzejovém delším triku, na jehož přední části se nachází potisk inspirovaný podzimní přírodou, budete navíc vypadat neskonale božsky. Volnější střih zamaskuje případná kila navíc v oblasti boků a bříška a bude lichotit všem typům postav. Tento skvost na vás čeká u Halens za pouhých 149,-!

Jak přemoci sychravé počasí? Veselými barvami!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také nemáte v oblibě rána, kdy vás vzbudí bubnování deště za oknem? Není nic jednoduššího, než si zakaboněný den projasnit výrazným barevným svrškem. Ideální volbu představuje například příjemný a vzdušný kardigan korálového odstínu, ve kterém budete doslova zářit. Nenechte si zkazit náladu podzimním nečasem!

Dejte na odiv své nožky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navzdory tomu, že horké letní dny jsou ty tam, nezapomeňte do svých outfitů občas zakomponovat sukně. Vsaďte například na tuto pískovou krásku z vysoce kvalitního bavlněného materiálu, kterou si od prvního momentu zamilujete. Přiléhavý střih se perfektně přizpůsobí tvaru postavy a podtrhne vaše ladné křivky. Obujete-li k sukni navíc elegantní kozačky, zaručeně tak sklidíte u svého okolí nemalý úspěch!

Pozor, paisley vzor!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se do divadla, na večeři se svým milovaným protějškem nebo na oslavu narozenin? Pro všechny zmiňované příležitosti se zajisté budou hodit romantické šaty s kašmírovým vzorem, který pro letošní sezonu dostává palec nahoru. Měkký a poddajný žerzejový materiál vám zajistí maximální pohodlí, což při některém z výše zmíněných programů zaručeně oceníte. Perfektně padnoucí střih způsobí, že z vás zástupci mužského pokolení nebudou moci spustit oči!

Zachumlejte se do hřejivého kardiganu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kardigany se již několikátou sezónu těší velké oblibě, neboť se v nich jejich majitelky mohou cítit uvolněně a stylově zároveň. Protože Halens dbá na to, aby vám na podzim bylo pěkně teploučko, přichází s touto variantou kardiganu ozvláštněnou elegantním límcem z umělé kožešiny. Pokud k modelu navíc zvolíte výrazné doplňky a nasadíte svůdný pohled, stanete se rázem hotovou femme fatale!

Další články

Načítám