Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletou hip-hop modelku Amber Rose si vzala do parády partička lidí, která se doslova vyřádila na změně jejího zevnějšku. V neděli večer byste ji tak v ulicích West Hollywoodu zaručeně nepoznali. Maminka dvouapůlletého Sebastiana si postavila kariéru na ultra krátkém sestřihu mašinkou odbarveném na blond, a tak kudrnatá paruka dlouhých tmavých vlasů byla tou největší změnou. S jinou kšticí se ovšem objevila i její nejlepší kamarádka Blac Chyna.

Dámy společně vyrazily do podniku Day Club a zatímco jedna byla od hlavy k patě v bílé, druhá si vybrala odstín z opačné strany barevného spektra. Zkrátka takové typické maminky vyrazily na noční tah...

Poslední dobou se bývalka Kanyeho Westa Amber s tanečnicí a expartnerkou rappera Tygy společně objevují na veřejnosti velmi často a Chyna dokonce pomáhá Amber s propagací a prodejem její nové kolekce slunečních brýlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám