Hlavní obsah
Článek

Herci Elizabeth Hurley (50) a Hugh Grant (55) tvořili 13 let pár, který byl ozdobou každé společenské události. V roce 2000 se sice jejich cesty rozešly, ale všem společným dnům ještě nejspíš není konec.

Nestárnoucí krásce z komedie Smlouva s ďáblem se nejspíš zastesklo po starých časech a zatoužila po svém bývalém příteli, s nímž ji kdysi spojovala nejen stejná profese. Nečekané setkání v londýnské čtvrti Fulham ale zvěčnil fotograf a herci teď mají co vysvětlovat.

Elizabeth nejspíš neví co by, protože se před týdnem objevila na módní akci v doprovodu Marka Reynoldse, který měl být v minulosti také jejím milencem. Atraktivní padesátnice měla k Hughovi blízko i po rozchodu. V roce 2002 se herec stal dokonce společně s Eltonem Johnem kmotrem jejího syna Damiana.

Zatímco Hurley je od roku 2012 rozvedená a na nějaké to povyražení má nárok, soukromý život Granta je velmi nečitelný. Herec z romantických komedií Notting Hill či Deník Bridget Jonesové nebyl nikdy ženatý a donedávna se ani nehlásil k otcovství svých tří potomků, které mu tajně porodily jeho dvě osudové ženy. Dvě z jeho dětí byly dokonce počaty v téměř stejnou dobu a dělí je od sebe pouhé čtyři měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám