Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marie Rottrová (82) vypadá na svůj věk velmi dobře, a tak nejčastějším dotazem, který pěvecká legenda dostává, je, kterého plastického chirurga navštěvuje. Na to má zpěvačka jednoznačnou odpověď.

„Na takové věci mě neužije. Jediné, co si pravidelně dopřávám, jsou masáže. Mám moc dobrou masérku, masáž je skvělá věc. Hodně jezdím autem, a proto je dobré občas probrat svaly kolem páteře,” říká Lady Soul.

Do salonu krásy tedy Rottrová vyráží jen výjimečně, ale jinak si potrpí na dobře upravené nehty. „Dělám to hlavně pro sebe. Když jdu na zahradu, tak si odlakuju nehty. Samotné mi je to protivné, když mám pak po práci oprýskané nehty. Většinou ani nepracuju v rukavicích, protože s nimi není takový cit. Pak musí přijít na řadu kartáček,” říká zpěvačka.

V létě strávila Rottrová se svým partnerem a rodinou svého syna dva týdny v Toskánsku. I tam byly její ruce jako že škatulky. „Vždycky, když jedu na dovolenou, tak si nechám nanést speciální patentovaný lak. Vydrží čtrnáct dní a pak, když se vrátím, tak si ho nechám profesionálně sundat. Je to ohromně praktické,” libuje si Marie Rottrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám