Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno Britney Spears (42) tvrdila, že nejdůležitějšími muži jejího života jsou synové Jayden a Sean, ale teď se zdá, že se jí opět začala zapalovat lýtka. Našla pro své potomky dalšího náhradního tatínka?

Po rozchodu s hudebním producentem Charliem Ebersolem, jehož si oblíbili i zpěvaččini synové, se zdálo, že soukromý život popové divy půjde stranou. Britney se plně soustředila na svou kariéru a na koncertech v Las Vegas předvedla, že má publiku stále co nabídnout.

Půst ovšem Britney příliš dlouho nevydržel, a byla přistižena na schůzce s mužem, který má zjevně slabost pro celebrity všeho druhu. Zpěvačka si totiž vyrazila s Harrym Mortonem, který má za sebou románek s herečkou Lindsay Lohan (37), již spíše než role v několika béčkových filmech proslavily její skandály.

Nový objev Britney Spears nejspíš nebude příliš vybíravý. Kromě známé alkoholičky měl totiž v minulosti políčeno i na Demi Moore (61), již tehdy opustil Ashton Kutcher (46). A Harrymu vůbec nevadilo, že jeho vyvolená je o 18 let starší než on.

Reklama

Další články

Načítám