Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) musí pod kudlu. V březnu si před premiérou muzikálu Přízrak Londýna zlomila kůstku v kotníku, ale místo klidového režimu a nohy v ortéze zvládala tvrdé tréninky a odehrála také premiéru. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Před pár dny byla u lékaře a ukázalo se, že musí na operaci. Termín má stanovený na 29. září. "Zkostnatěly mi v kotníku nějaké části, které by kostnaté být neměly. Zůstal tam výrůstek, který musí pryč," řekla Super.cz Nosková na zahájení muzikálové sezóny Musical production, kde mimo jiné potvrdila svoji roli neposlušného pacienta, když i s bolavým kotníkem odehrála fotbalové utkání. "Tak stejně se té operaci nevyhnu," usmívala se Míša. "Běhala jsem jen zlehka, žádné rychlé sprinty, šetřila jsem se. Ale přiznávám, že jsem kotník hodně cítila," dodala Nosková.

Ani po operaci z ní lékaři mít radost nebudou. Už deset dní po ní zase hraje Přízrak Londýna, který se po prázdninách vrací. "Já to zvládnu. Deset dní budu fakt odpočívat, tak snad se dám do pořádku. Poprvé budeme hrát s mým přítelem Ondřejem na jevišti coby partneři. Tak to si nemůžu nechat ujít," argumentovala Nosková.

Její přítel Ondřej Bábor na muzikálovém odpoledni také nemohl chybět a patřil mezi největší hvězdy fotbalového utkání mezi herci divadla Hybernia a juniory ze Slavie. Utkání, které slavnostně odstartovali v kostýmech z muzikálu Antoinetta, královna Francie Iva Marešová a Michal Novotný, nakonec skončilo remízou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám