Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Ještě nedávno byly po operaci kyčle jejími společnicemi berle, teď už Renata Drössler (60) zase skáče přes kaluže. O tom, že hravě zvládne i chůzi na podpatcích, se Renata přesvědčila poprvé nedávno při focení nových sexy fotografií před objektivem fotoaparátu Petra Burdy.

„Focení jsem si užila, s podpatky problém nebyl, ale pochopitelně se ještě snažím šetřit,“ uvedla zpěvačka s tím, že po prázdninové rekonvalescenci hned naskočila do pracovního kolotoče.

„Od září už jsem zase v plném zápřahu. Hraje se Dracula i Antoinetta - královna Francie, mám své vlastní šansonové recitály, učím zpěv, přednes a šanson na Mezinárodní konzervatoři Praha. S básníkem Jiřím Žáčkem vydáváme společné album jeho zhudebněných veršů, které brzy pokřtíme,“ vypočítává známá šansoniérka své aktivity.

Nové album se bude jmenovat Motýl něhy uletí. Ti, kteří verše Jiřího Žáčka milují, si je mohou naživo poslechnout už tuto středu. „Společně s panem Jiřím se účastníme festivalu Čteme ve vlaku, kde budu na trase mezi Prahou a Nymburkem číst jeho poezii a bajky. Náš vlak vyjíždí v 9:55 z Masaryčky,“ uzavírá vyprávění herečka a zpěvačka, která zítra ve vlaku prý stylově oslaví i své dvaapadesáté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám