Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) celý život randila s hokejisty a tvrdí, že už je to uzavřená kapitola. Žádnou hokejku nebo kopačku prý po jejím boku už neuvidíme. "Kapitolu hokejistů a jejich vkusu mám naprosto za sebou. Etapa je definitivně odškrtnuta. Pár jich v mém životě bylo, jednoho jsem si vzala a já myslím, že mám splněno a fakt to stačí," směje se Kateřina.

Sama nechápe, proč hokejisti loví hlavně slavné krásky. Prý k sobě vůbec nepasují. "Já nevím, proč jsou hokejky na holky ze šoubyznysu? Přitom je to strašně nepraktický. Neumíme vařit, prát, neumíme absolutně nic, a stejně ti hokejisti pořád píšou a namlouvají si holky podobného typu, abychom se střetli a po týdnu zjistili, že to stejně nemá smysl. Jsme prostě absolutně nekompatibilní pár," upřesňuje Kateřina, která nechce prozradit, zda po jejím boku je nyní nějaký muž.

"Nebudu to už říkat, není to ani dobré. Pro mě je priorita dcera, až bude nějaký muž stát opravdu za to, tak se to všichni dozví. Jestli někoho mám, tak je to moje věc," upřesnila na premiéře muzikálu Děti ráje v brněnském Bobycentru a jako bonus nám jeden z hitů na mikrofon Super.cz také broukla.

Reklama

Další články

Načítám