Hlavní obsah
Článek

Jsou párem v soukromí i na divadle. Michaela Doubravová a Roman Tomeš na jevišti hrají zamilované dvojice a často se jim stává, že na pódiu jeden druhému umírá v náručí. V muzikálu Atlantida už je to potřetí.

"Umírali jsme v Rentu, kde jsme měli oba AIDS a vlastně umřou úplně všichni. Pak to bylo v Osmém světadílu, kde zemřel Roman, a teď to jsem zase pro změnu já," vypočítala Míša po premiéře Atlantidy v Divadle Kalich.

Zajímalo nás, jak se u toho cítí? "Pro mne je ta představa samozřejmě těžká, ale na druhou stranu mě to herecky nakopne. Když Miška umírala, představil jsem si, jak by to bylo v reálu, a vhrkly mi i slzy do očí, takže ten jevištní projev byl důvěryhodnější," prozradil Roman. Pro mne jako pro mrtvolu je těžké udržet emoce, když už mu mrtvá visím v náručí, abych se taky nerozbrečela," svěřila Míša.

Abychom rozhovor trochu odlehčili, zeptali jsme se, jak se Romanovi líbí nový účes jeho partnerky, která si nechala zkrátit vlasy o dobrých 30 centimetrů. "Já jsem nadšený. Říká se, že muži mají rádi ten pohled, když hodí holku na polštář a kolem se jí vlasy rozprostřou. Ale Miška strašně omládla a já jí pořád říkám, že vypadá jako francouzská malířka. Je šik," míní. "A já se cítím strašně svěže," dodala Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám