Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent František Janeček (79) si své letošní narozeniny užil snad ještě víc než loňské jubileum, k němuž si nadělil velkolepý světový muzikál Fantom opery. I když je to dílo famózní, přece jen šel do určité nejistoty. Fantom se ale už rok s úspěchem hraje, představení jsou vyprodaná a nyní vstoupil do další sezóny.

Současně se zahájením sezóny představením, v němž účinkovaly všechny alternace hlavních hrdinů, takže bylo pro diváky plné překvapení, oslavil i jednasedmdesátiny. A my počkali, až na večírku ustane proud gratulantů, abychom zjistili, jak je spokojený.

"Vzhledem k tomu, že jsme odehráli 160. představení, bylo by rouhání, kdybych řekl, že spokojený nejsem. Byla tady úžasná atmosféra, záplava květin pro účinkující. Prostě super," byl nadšený Janeček.

"Bylo to speciální představení, kde vystoupily všechny alternace, skoro se nám nevešly na děkovačku na jeviště. Ale vjem byl větší tím, že se všichni sólisté vystřídali," byl spokojený se svým nápadem, jak ozvláštnit slavnostní představení. Na jeho konci ostatně vstoupily do očí slzy i jemu, když mu narozeninovou kytici předávala dcera Emily, čerstvá školačka.

Janeček bude za pár měsíců také poprvé dědečkem. "Budu Janeček dědeček. Přeji dceři, aby hlavně porodila zdravé a krásné dítě. Každé nové dítě je závan pozitivní energie," míní.

A když už jsme byli u dětí, nesměli jsme opomenout to, že se šušká o případném uvedení pokračování Fantoma opery. "Je to už ve velmi přípravné fázi. Jednání začala letos o prázdninách a dvojka Fantoma je na cestě," ujistil Super.cz Janeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám