Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Většina českých zpěvaček si letos vyrazila za odpočinkem do tepla. Ne tak Jana Rychterová, která dala v letních parnech přednost toulkám po rodné hroudě. A protože se o ní dávno ví, že je milovnicí silných stojů, nepřekvapí, že vyrazila na motorce.

„Po letošních prázdninách jsem naprosto okouzlená. Člověk nemusí jezdit nikam daleko. Zjistila jsem, že mám velké mezery a i u nás v republice je nespočet krásných míst, které stojí za to vidět,“ rozněžnila se při vzpomínce na léto zpěvačka, textařka a nově také moderátorka rádia Junior, dětského kanálu Českého rozhlasu.

Kovaná motorkářka Jana si letos navíc užívala na své nové motorce, kterou si pořídila na jaře. „Jmenuje se Karkulka a byla to láska na první pohled. Jezdím na ní do práce do rádia a také na vystoupení, když zpívám jen s kytarou. A za každého počasí. V úložném prostoru vozím šaty i lodičky a vždycky se jen někde bleskově převlíknu,“ popisuje zpěvačka.

Tu můžete nejen slyšet na rozhlasových vlnách, ale i na koncertech po republice. „Už 27. září máme například koncert v Salmovské literární kavárně v Praze a už teď připravujeme tradiční vánoční koncert v Semaforu,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám