Hlavní obsah
Článek

Po třech letech aktivní spolupráce ji značka Victoria‘s Secret letos jmenovala jedním ze svých andílků a momentálně je i hlavní tváří nového katalogu. Brazilka Lais Ribeiro (24) se ovšem na jeho stránkách mění jako chameleon a pouze zářivými barvami spodního prádla to nebude, spíš jejich střihem...

Právě ten totiž dokáže s dámským poprsím doslova divy a pánové se nejspíš kolikrát nestačí divit, když se během první společné noci dozvědí pravdu o velikosti a mnohdy i tvaru ňader objektu jejich touhy. Ribeiro snímek v růžové soupravě prádla, na němž hrudníkem připomíná spíš kolegyni Kate Upton, sdílela na Instagramu s jednoduchým popiskem: Nová VS Push-up, jenže tento efekt push-up nejspíš neslibuje zvětšení o obligátní dvě velikosti, ale rovnou možná o čtyři... Na ostatních snímcích je přitom jasně vidět, jak na tom modelka s mírami 80-58-84 ve skutečně je.

S modelingem Ribeiro na profesionální úrovni začala až po narození syna Alexandera, kterému je již sedm let. Má za sebou práci pro takové značky jako Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, Christin Dior, Marc Jacobs a další.

Mezi andílky VS vstoupila v červenci rovnou s devíti dalšími kráskami, jsou jimi Martha Hunt, Monika Jagaciak, Romee Strid, Kate Grigorieva, Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Elsa Hosk, Sara Sampaio a Taylor Hill.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám