Hlavní obsah
Článek

Babí léto je tu a vy, místo abyste si užívali slunečních paprsků a příjemného počasí, trávíte většinu času úklidem domácnosti? S bezdrátovými zametači Swivel Sweeper, které zakoupíte na swivel.cz, uklidíte vaši domácnost snadno, rychle a díky bezdrátové technologii, prodloužené rukojeti a lehké konstrukci, rychlosti 4000 otáček za minutu a možnosti otočení o celých 360 stupňů také velice pohodlně.

Bezdrátový zametač Swivel Sweeper MAX

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezdrátový zametač Swivel Sweeper MAX je nejvýkonnější z celé řady bezdrátových zametačů Swivel Sweeper. Kromě bezdrátové technologie, díky které vydrží během úklidu bez toho, že byste jej museli napájet, má Swivel Sweeper MAX další dvě velké výhody. Zaprvé je jeho čistič bezsáčkový, takže si nemusíte dělat starosti s koupí sáčků po každém úklidu. A zadruhé disponuje čistitelnými kartáči, které se dají vyjmout a omýt, případně vyčistit přiloženým nástrojem, takže je jeho údržba – ostatně stejně jako úklid s ním – velice snadná.

Bezdrátový zametač Swivel Sweeper G6

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červený Swivel Sweeper G6 je sice evolučně o třídu níž než jeho černý bratr Swivel Sweeper MAX, i on však oplývá několika přednostmi. Předně je to nízký profil a speciálně upravený kloub, který se dá ohnout až o 90 stupňů, díky čemuž se velice jednoduše a pohodlně dostanete i do těžko přístupných míst, jako jsou prostory pod postelemi, pod skříněmi, pod stoly a podobně. Dalším nesporným plusem je také váha. Swivel Seeper G6 neváží víc než jedno kilo, což při úklidu domácnosti ocení především starší lidé.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám