Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Miley Cyrus (31) ráda světu svěřuje i ty informace, na které není zvědavý téměř nikdo. Chybí už jen podrobný záznam jejích metabolických pochodů. Jinak se dvaadvacetiletá hvězda nezdráhá informovat o čemkoli. Teď kupříkladu přiznala, že se silně opila a pod vlivem etanolu se voskem zbavila ochlupení v podpaží. Byla to prý chyba.

„Teď nedávno jsem se toho zbavila, protože jsem byla opilá a našla zrovna vosk. Ale chybí mi to,“ svěřila Miley magazínu Elle.

Bývalá hvězda dětského televizního kanálu Disney přiznává, že nahotou a pobuřováním se chce zbavit nejen image své postavy Hanny Montany, ale také na sebe strhnout pozornost, aby ji lidé poslouchali.

„Trpěla jsem v životě opravdu drsnými úzkostmi a depresí a většina toho pramenila z toho, jak vypadám. Moje máma byla královnou krásy a také jí byla i má babička, takže jsem tím byla hodně ovlivněná. Teď se na to zkouším opravu vykašlat. Když je s vámi zábava a jste dost v pohodě a sebevědomá, to je to, co vás činí mezi ostatními nádhernými,“ dodala Cyrus v rozhovoru pro magazín Elle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám