Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ashley Benson (25) se narodila v Kalifornii a platí za představitelku pravé americké krásy, do toho má spoustu práce a aktuálně i podepsanou smlouvu na natáčení dalších dvou sezón populárního krimi seriálu Prolhané krásky, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí. Není proto divu, že její sebevědomí rozhodně netrpí. Jenže na červeném koberci a v na míru střižené róbě přeci jen působí sebejistěji než v bikinách na pláži.

S partou přátel Ashley momentálně tráví dovolenou v mexickém Tulumu, kde si půjčují loď, na níž vyrážejí na moře. Když ovšem Ashley na břehu spatřila paparazzi, sklopila oči a hleděla do písku. Při první příležitosti požádala kamarádku, aby jí pomohla obléci se do rozevlátých šatů, kterými zcela zbytečně skryla své křivky.

Benson si kromě zmiňovaných Prolhaných krásek zahrála také v nekonečném seriálu Tak jde čas či v thrilleru Spring Breakers, v němž se objevila s Jamesem Francem či herečkami Selenou Gomez a Vanessou Hudgens.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám